top of page
Glemmer du så husker jeg - Mindernes Teater
Glemmer du så husker jeg - Mindernes Teater

lør. 28. okt.

|

Nykøbing Falster

Glemmer du så husker jeg - Mindernes Teater

"Glemmer du så husker jeg" er erindringsteater, som med varme og nærvær genskaber erindringer fra 50-60'erne med bl.a. spejderliv, skolen, den første kæreste, arbejde i roemarken og en tur til bal i Vesterskoven. Alt dette efterfølges af kaffe og kage samt snak med skuespillerne.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

28. okt. 2023, 14.30 – 15.20

Nykøbing Falster, Voldgade 1, 4800 Nykøbing Falster, Danmark

Om eventet

Teatergruppen Mindernes Teater har nu eksisteret i 5 år og er klar med en ny opsætning af deres forestilling ”Glemmer du, så husker jeg”. 

Denne gang vil man bl.a. kunne genopleve erindringer fra spejderlivet, arbejdet i roerne, skolen og ikke mindst lærerne, dengang man havde sin ungdomskæreste med hjem for første gang og så skal vi endnu engang til bal i Vesterskoven. 

Forestillingen er blevet til via skuespillernes egne fortællinger og erindringer fra 50’erne og 60’erne og er via improvisation blevet til en samlet forestilling. Alle er fælles om at skabe de enkelte teaterscener og de bliver serveret med varme, humor og nærvær for publikum. 

Efter premiereweekenden tager teatergruppen ud og spiller forestillingen forskellige steder på bl.a. Plejecentre, Ældresagens hus m.fl. 

Mindernes teater har i foråret ’22 turneret på alle plejecentre i Guldborgsund og man kan bestille en forestilling ved at kontakte Anne Kristiansen, som er instruktør og produktionsleder for gruppen. 

Henvendelse på 42557599 for nærmere aftale om dato og pris. 

Billetter

  • Standart

    85,00 kr.
    Moms: Moms Inkluderet
    Salg slut

Del dette event

bottom of page