top of page
"Magi mod Mobberi" Minisprøjternes Institutionsforestilling
"Magi mod Mobberi" Minisprøjternes Institutionsforestilling

man. 13. maj

|

Nykøbing Falster

"Magi mod Mobberi" Minisprøjternes Institutionsforestilling

Kom og oplev Sprøjtehusteatrets Minisprøjter fremføre deres selvskabte forestilling "Magi mod Mobberi". "Magi mod mobberi" er en rejse mellem forskellige verdener og fuld af god musik og spænding. Historien er skabt ud fra minisprøjternes improvisationer og ønsker og reflekterer over børnelivet.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid og sted

13. maj 2024, 10.20 – 11.20

Nykøbing Falster, Voldgade 1, 4800 Nykøbing Falster, Danmark

Om eventet

I Magi mod mobberi følger vi 3 skolepigers magiske rejse fra vores verden, gennem forskellige verdener og tilbage til vores verden igen. Samtidig følger vi en engels jagt efter at få sine vinger. 

Vi møder venskab, drilleri, mobning, søskendepar på godt og ondt, ondskab og godhed, fantasi og magi. 

Vi rejser til Drageverdenen hvor vi møder alle de gode drager, men også den skræmmende Dommedagsdrage. Vi kommer til slangeverdenen, hvor der er menneskeligende væsner og slanger. Slangerne føler menneskevæsnernes følelser og reagerer forstørret på dem. Slangernes bid kan gøre én til slange, men måske er slangerne slet ikke er så farlige som man kunne tro? Vi kommer til havverdenen, hvor vi oplever ro og hygge - og lidt søskendeskænderi.

Vi finder, sammen med pigerne, alle de væsner vi møder og englen, ud af hvad der er vigtigt i venskab og hvordan man finder sin egen godhed.

I alle verdener er sang, dans og musik med til at fortælle historien. 

Forestillingens historie er udviklet af minisprøjterne, der er de 6-9(10)årige medlemmer af Sprøjtehusteatret, og samlet af deres voksne.  

Billetter

  • Magi mod mobberi - Skole

    25,00 kr.
    Udsolgt

Del dette event

bottom of page