top of page

MINDERNES

TEATER

Vi har siden november 2017 arbejdet med erindringsteater på Sprøjtehusteatret. Interessen startede med et kursus hos ATR i Stockholm, hvor teatret deltog med støtte fra DATS i Danmark.

Sidenhen har vi også været så privilegerede at kunne lægge hus til, da DATS fik mulighed for at invitere Pam Scheweitzer til Danmark for at undervise på et kursus i erindringsteater. I samarbejde med DATS forlængedes kurset til 4 dage i alt, og vi havde først 2 spændende og lærerige dage med Pam Schweitzer og der på 2 dage, hvor vi arbejdede med hendes metoder og fik afprøvet disse på lokale plejecentre i Guldborgsund.

Ønsker du besøg af Mindernes Teater på dit lokale plejecentre kontakt os via hjemmesiden        .  Prisen for at få forestillingen ud er pt 1600,- excl. moms + kørsel.  Pladskrav 5x 6 meter gulvareal. Opsætning 1 time før. Vi medbringer lydanlæg.

Der kan desuden laves aftale om en forestilling med Mindernes Teater på Sprøjtehusteatret, ligesom teatergruppen også i et vist omfang kan arrangere workshops og forløb, hvor man som deltager i fællesskab med skuespillerne inddrages aktivt i at skabe en historie sammen og udforme dette som rollespil uden publikum. Disse workshops bliver individuelt tilrettelagt i samarbejde med den aktuelle målgruppe.

bottom of page